Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Kajsa - 10 juni 2010 20:24

Jag är så förbannat trött på folk och läkare som inte tror att man har så ont man säger att man har   !! Träffade en sån läkare idag igen..Var inne för andningssvårigheter som jag haft ett par dagar nu, och det visade sig att atman kommit tillbaka så fick (tillslut) bricanyl utskrivet. Men inte förrän han hade kommenterat mina mediciner först och sen frågat om alla mina andra sjukdomsproblem. Som jag var nåt fall och att han minsann var den enda på hela jorden som kunde lösa fallet. Jo visst, ett tjugotal specialister har gjort allt vad dem kunnat både i uppsala, karlstad och arvika för att få smärtan att, om inte att bli borta, så iaf bättre. Men han minsann, han visste nog att några starkare mediciner som jag berättade att jag hade, ser ni det behöver man inte alls de. Jag blir sååååå förbannad på dessa människor som missbrukar såna mediciner, så vi som faktiskt sköter dem år ut och år in, och bara tar det man ska och får, får lida för ert missbruk! Så fort man träffar en sån läkare som han så känner man sig som världens största pudare, man skäms, fast man själv vet, och den läkare som skriver ut dem, VET att man sköter dem. EN morgon och kväll. Det är allt jag behöver för att orka med dagen, jag har aldrig höjt, för jag behöver inte höja! Jo, om jag var ute efter ruset enbart, så skulle jag behöva höja, men det känner jag inte ens av nåt och ändå tar jag aldrig mer än det som är ordinerat!

Jag förstår att dem måste vara noga med tanke på allt missbruk som finns... Men det finns faktiskt ett fåtal persone, som inte är ute efter tabletter o bli hög eller nåt, utan som bara tar dem för att helt enkelt klara av vardagen! Inte (ursäka ordvalet) fan, vill väl jag vara "hög" eller "dimmig" om dagarna, när jag har ett barn att ta hand om?! Jag hatar t.om att ha på morfinplåstren dem perioder som det är som värst, just för att jag blir så yr i skallen. Och dem har jag här hemma, men jag använder dem bara när andreas tjatat på mig att jag ska sätta på ett. När jag har så ont så jag gråter av smärta!!

Vem tusan vill gå o va konstig i skallen hela dagarna? Förstår inte dem som missbrukar såna mediciner. Dem gånger jag måste sätta på morfinplåstren, då blir jag alldeles snurr i huvet, o orkar knappt va uppe... VEM vill gå så om dagarna?! Nej, jag tar min låga, men ändå fungerande dos, och det har funkat bra för mig dem senaste åren. Är det då ett så hemskt brott jag när dem faktiskt fungerar...? Jag gör ingen illa, och innan jag började med dessa så orkade jag asolut ingenting! Mamma fick ta hand om mig om dagarna... Och tro inte att jag inte prövat det allt annat INNAN jag började med dessa... Skulle kunna sitta här tills imorgon och skriva om alla både konventionella och okonventionella metoder jag prövat sedan 15-års ålder, men det har jag faktiskt varken ork eller lust med. Har varit en lååååång dag för mig och Annie, och hon sussar redan så söt bredvid mammsen ;)!   

Så nu får det räcka för idag! Kände bara för o skriva av mig min frustration och ilska mot såna som utnyttjar systemen. Te.x "fejksjuka", och "jag-vill-ha-lite-piller-o-bli-hög-på-FOLK!! ARrrggh...!!   

Men nu blir´e natta efter jag läst några rader i Danielle Steeles bok "Juveler". Super-duper bra bok!

 

 *~~~*~~~ *~~~ * GRATTIS ALLA STUDENTER 2010 *~~~*~~~*~~~*

 

Dagens visdomsord låter så här:

 

"Kan du inte säga det direkt till personen det gäller, så strunta då i att säga det överhuvudtaget!"

 

  

  

  

 

Kommer ha med ett "dagens ord eller citat varje gång hädanefter.

Såna får oss att tänka efter ;)!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards